tisdag 29 juni 2010

Tisdag

Härligt med sommar! Blir starkare för varje dag, njuter av alla dofter och smaker speciellt choklad! Tacksam för snälla människor, samtal, god mat, och lite shopping med maken. Köpt ett prickigt tyg till planteringsbordet, så jag kan gömma krukor o skräp ;-) Fick ett jättevackert kort av min vän A., hon har lagt ner möda och tid på att glädja mig! Så glad för vår långa vänskap! Nej, nu är det dags att natta barn och mig själv oxå för den delen. Kramisar!

lördag 26 juni 2010

Lördag

Idag har vi njutit av vackert väder, god mat som maken lagat ( sommarsallad gjord på: kall färsk -potatis, feta ost, paprika, blandade salladssorter) och många små vardagliga samtal med vänner, grannar och släktingar! Jag börjar få lite ordning på kropp och själ äntligen! Vill mycket men måste skynda långsamt...hm... skickar kramar till mina bloggvänner , ska kika runt en annan dag och se hur Ni har det :-)

tisdag 22 juni 2010

Tisdag

Är hemma och umgås med familjen, vilar mig i hammocken och samlar krafter. Det dröjer innan jag ger mig på bakning och fotografering. Ska på läkarbesök i morgon, hoppas få vara hemma för gott i väntan på tid för samtal med en onkolog angående fortsatt behandling av tumören. Det blir troligtvis strålning. Ha det bra, kram!