onsdag 22 september 2010

Onsdag

Jag ligger på sängen och tar igen mig efter en för mig lång promenad. Genade över Botaniska trädgården, kollade in vackra blomrabatter och deras affär. Mycket fint att titta på, böcker och servetter med vackra motiv. Sedan tog jag mig över bron till Slottsskogen, där tittade jag på supersöta sälar! Solen har varit framme även idag, så det är ju underbart att vara utomhus. Men på vägen hem klagade fötterna högljudt! "Var du tvungen att gå så långt!" sa de :-)

Strålningen går bra, men jag tycker inte om all väntan...tänk att så många är i behov av att stråla tumörer. Trevliga människor på hotellet. Lugnt och skönt, vill man vara social går man ut i matrummet annars är det en helskön säng med tv framför som gäller. Risk för att jag blir lite förslappad, men varvar vila med ben-och ryggstärkande övningar och jakt på mat ;-)


torsdag 9 september 2010

Lingondags!





Vad mycket gott man kan göra av lingon! Plockade en liten burk själv, fick en stor hink full av föräldrarnas snälle granne :-) Det är så skönt att vara i skogen, tyvärr blir det alldeles för sällan. Vi åkte runt på gamla skogsvägar och fick höra skrönor och se vackra gamla stugor.

Fick besök av en vän idag, ville bjuda på något gott. Bakade denna kalas kaka med nöt/maräng botten, kolasås, grädde och lingon på toppen! Den ska jag göra fler gånger ;-) Alltid kul att "tjata" bort några timmar, uppdatera vad som hänt de senaste veckorna och få stöd inför strålningen. Nu är det bara en vecka kvar tills den börjar, ska ta med laptoppen så jag kan blogga och spela Farm ville ;-) på hotellet. Tur att det finns patienthotell när man som jag bor långt från sjukhuset.

Diva tror hon har blivit en vakthund :-D Morrar och skäller fast svansen viftar...ingen blir dock särskilt rädd för den lilla sötnosen, men irriterande när hon håller på så. Vi borde nog gå en lydnadskurs, ska vara nyttigt för hundägare har jag hört...