fredag 12 november 2010

Fredag!





Så här såg det ut när jag låg redo för strålning. Hm, ja man får inte vara blyg som ni ser... Sköterskorna som jobbar på rum 4 är jätte snälla och verkligen mån om sina patienter. Bilden ovanför är en av alla vackra Dahlior som fanns på Botaniska Trädgården.

Nästan alla presenter som jag fick på min födelsedag fick plats på bild. Det fattas en vit duk som svärmor och svärfar köpt och krukor, ljus och tights som sitter på!


Kunde ju inte låta bli lite tårtfotografering...




Klart att Diva ska vara med på bild! Här busar hon med ett tuggben i soffan, dags att tvätta överdraget tror jag minsann!


****

torsdag 11 november 2010

Födelsedag!

Ja, så är man då ett år äldre. Härligt med uppvaktning av nära och kära! Har ätit favoritmat nämligen smörgåstårta och efterättstårtor såklart! Citroncheescake, ricecrispitårta och dumlenoblesser fick glida ner i magen också. Fick många, fina böcker om bakverk och pyssel så det blir inga problem med att fördriva tiden. Undrar om man kan lura kroppen genom att varva nutrilett och tårta...eller ska man ta det samtidigt tro...jag återkommer med bilder på bakverk och resultat av min diet. Kram!

måndag 8 november 2010

Måndag


Har varit hemma en vecka nu. Så otroligt skönt att ha klarat av strålbehandlingen! Trist att kroppen gör ont men det gäller att balansera vila och aktivitet och det är bland det svåraste tycker jag. Hjärnan vill mer än kroppen orkar än så länge... Barnen i skolan och maken på nya jobbet, så Diva och jag får rå oss själva. Korta promenader i det vackra vädret är mysigt i vovvens sällskap. Vill göra en krans till dörren, men det får bli till helgen om jag får med familjen ut i skogen ;-) Bakar lite mer måttfullt nu, igår blev det rulltårta! Med grädde och fruktsallad till blir det festligt, och med trevligt besök från både barndomsvän med fam. och mor o far så gäller det att ha fika på lut. Nu ska jag pyssla lite med papper, lim och paljetter. Kram!