onsdag 29 december 2010

Onsdag


Brrr...nu var det en extremt kort promenad med vovven för det är 20- grader. Rör mig bättre nu, men korta sträckor räcker för annars får jag vansinnigt ont i fötterna! Visa bestående nervskador kan jag ju få räkna med, men jag är glad så länge framstegen fortgår. Snart ska jag börja arbetsträna, får känna mig fram till vad kroppen orkar med. Målet är att komma tillbaka till förskollärare yrket och kunna gå på friskis och svettisgympan igen!

Julen har varit härlig, god mat och gott sällskap! Vår familjejulklapp var ett Wii, den är kul... fick även wii-fit utav maken, mindre kul när inställningarna var gjorda och det visade sig att jag var "obese" och 16 år äldre än min riktiga ålder! Gissa att man blev chockad :-D Så nu är det begränsning på chokladen, endast två praliner om dagen är min rekommendation ;-)

Nu ska döttrarna tvagas, få kvällsmat och i säng. Vi har vänt på dygnet och får försöka få lite ordning på detta, men så skönt det är med sovmorgon och varför visar tv allt bra på natten...

Önskar er alla ett gott nytt år!