onsdag 9 mars 2011


Blev så sötsugen i går, och som tur var fanns en anledning att festa! Äldsta dottern bestämde färgen på grädden, rosa blev det och semlorna slank ner i magen utan problem :-) Tur att Fettisdagen finns! Idag var vintern tillbaka, och det som var så varmt och härligt igår... Lätt att få vårkänslor, längtar efter att få sitta ute i bara en tröja och med en kopp kaffe i handen och njuta av fågelkvitter.

söndag 6 mars 2011

Vårkänslor!






Det är fantastiskt så mycket gladare och piggare man blir av solen! Jag får energi till att både blogga, promenera och plantera om pelargonier! Hoppas blommorna tar sig, för nu är de allt bra grå och vissna... jag förvarar dem i papperspåsar i mörkret i tvättstugan under vintern. Det brukar gå bra, men är lika spännande varje år att se om de klarat sig. Har lyckats i tio år.

Köpte muffinsformar i silikon på Rusta härom veckan. Har aldrig bakat med silikon förut så det ska bli kul att se hur det går. Färgglada diskborstar gör diskbänken lite mer inbjudande!

Lite sötsaker hör till på helgen hos oss. Hemmakokt chokladsås är enkelt och supergott!



Tjejerna har fått välja färg till en fondvägg i sina rum. Yngsta dottern hittade en fin rosalila som kallas Tulpan, och äldsta dottern drog till med Marsipan! De andra väggarna fick bli ljusa som resten av övervåningen. Riktigt snyggt blev det till slut.


Diva är så mysig och go, här vilar hon sig på vår säng efter en halkig promenad.

Lördagsgottet den här helgen blev en Ananaspaj. Det var längesedan jag bakade en sådan, men takterna satt i och den smakade underbart :-D Nästa gång ska jag prova med jordgubbar...

Ha en bra vecka!