lördag 31 oktober 2009

Pyssel och bak


Så var det det där med när man ska fira...Halloween alltså...vi skickade ut barnen i går för att det inte skulle krocka med Alla helgons dag...det var inte så lyckat, för barnen...Lite godis lyckades de tigga/skrämma till sig. Men många bad dem komma igen i morgon ( idag). Samma procedur i dag , smink , utklädningskläder och en påse i högsta hugg! Hjälp vad mycket godis de fick , de har för flera lördagar framöver! Kul tradition för barnen, men jag förstår de som inte tycker det är något att fira utan istället vill ta det lugnt och tänka på de döda.








Vi gjorde smarriga maräng-spöken tillsammans, och målade ögon på de tomma äggskalen! Lite läskigt var det när vi lade dem i en korg utanför dörren. Kunde inte låta bli att göra en "docka" av kuddar, makens kläder och en Scream-mask på en ballong. Den sitter nu utanför dörren och vaktar, modiga barn vågade ringa på ändå :-)

***

3 kommentarer:

Kaggemannen sa...

Du har en fin blogg. Trevlig Halloween

hönemor sa...

Hej du gumman min, vilka roliga maränger ni har gjort, ögonen var häftiga, jag blev jätterädd. Ha, Ha. Det kommer inte upp på listan när du har gjort nya inlägg. Tack för igår, det var trevligt. Puss o Kram.

gamla skolan sa...

Ni har verkligen firat hallowen ,ser jag ! Kul saker ni har gjort ! Kramar Susanne / den gamla skolan