söndag 4 oktober 2009

Söndag


Här har varit kalasdags igen. Yngsta dottern har fyllt 8 år! Vi firade med mor-/ farföräldrar , moster och kusiner på fredagskvällen. Jag tyckte det var en bra idé att bjuda på våfflor men efter att ha bränt flera laggar och skrapat bort resten från järnet så gav jag upp:-( det fick bli plättar som komplement. Kaffebrödet och tårtan däremot var mer lockande och smakade smaskens :-) Hon hade önskat sig en Hello Kitty-tårta... morotskaka som tårtbotten , glasyren i mitten och grädde på toppen fick det bli. I går var vi på mitt jobb och hade kompiskalaset, tema Hello Kitty såklart :-D Måtte hon tröttna på den figuren efter allt detta ;-) Cupcakes recept från Leila , vitchoklad och philadelfia ost topping och som dekoration kattskrället ;-)




Lyckat kalas, men idag är jag trött... Har läst böcker och planerat för veckan hela dagen, allt relaterat till jobbet. Ser fram emot roliga saker som kommer helgerna framöver: kompisträff i Göteborg, Sunne spa och konsert med Takida!
Ha det bra!
***

9 kommentarer:

promenader på landet sa...

Hej och vilken fin tårta! Ni ser ut att ha ahft en jättemysigt kalas! Vad skönt för dig att ha Spa framför dig! Låter jätteskönt! Ha en bra vecka! Kram Maria

hönemor sa...

Hej du gumman min, tack för senast, det smakade så gott allt du hade bakat. Kram O Puss.

Sjabbig men chic sa...

Vilken söt tårta och vilka söta cupcakes!
Stort grattis till tjejen!

kram Lisa

gulle hexan sa...

åå men du!! vad du är enormt duktig!!
du skulle bli konditor!!
jätte fina bakverk!!
kram

Maria sa...

Vilken härlig tårta=) Blev super sugen på moorotskaka nu;-)
Hoppas du får en skön Tisadag!
Kram på dig

Ullis/Leva på landet sa...

Sådant pyssel. Skulle inte ha tålamod till det. Antar att hon var väldigt nöjd med det fina du gjort.
Förstår att du ser fram emot helgen. var mycket kul där.

Ha det bra!
Kram Ullis

Majas skafferi sa...

Hej! Vilka roliga bakverk! Det är kul att förbereda och greja inför barnkalas, men det kan vara jobbigt med! Barn som "trilskas", äter inte det, vill inte vara med på lekarna..pust! SPA låter gudomligt ;)!

Unknown sa...

Åhh, men så fint du gjort för henne. Tårta och kakor och allt ser verkligen mysigt och vackert ut. Vilket jobb att dekorera varje kaka och den fina tårtan.Det uppskattar hon säkert på sitt lilla vis. Förstår att det tar på krafterna så jag önskar dig en riktigt skön och avkopplande helg! Kul att du har lite roliga saker att se fram emot på helgerna!
/Stor kram Karin

Ingmarie sa...

Kikar in o vill önska dig en trevlig lördagskväll!


Ha det gött!