torsdag 22 juli 2010

Sommar!

Härligt sommarväder, gillar när när det varierar sig med både regn och solsken. Fick till lite bullar och en vetekrans idag, sedan var det en stunds vila för jag har haft vansinnig träningsvärk i ryggen efter gårdagens promenad med rollator till ett tjärn. Men det var så vackert att se det spegelblanka vattnet, solen som sken på mina och syrrans barn som badade och skrattade. Då är det värt att få ont dagen efter :-) Annars är det gåträning och vila varvat med socialt umgänge som gäller, har hittat tillbaka till mig själv och har små projekt på gång. Tårtkalas för grannar och vänner var en idé från yngsta dottern, klart man ställer upp ;-) riktigt lyckat blev det trots att maken och jag vaknade från middagsluren en halvtimme innan besökarna skulle komma :-D lite smått panik då vi planerat sitta ute, men det ville inte vädrets makter! Regnade såklart, hihi så vi fick snabbt få till sittplatser i vardagsrummet... bordet på snedden och bägge iläggsskivorna och alla husets stolar så löste sig det med! Tårtorna var : morotskaka, chokladtryffeltårta, citron och maräng paj, ricekrispitårta med grädde och jordgubbar och prinsesstårta. Nöjda men förvånade gäster.."men, är det någon som fyller jämnt eller?" undrade de :-D Lite tokigheter och roligheter livar bara upp, tycker att man ska ha tårtkalas lite oftare!
Inga bilder idag heller, kanske lite tråkigt men det finns så mycket annat att göra så det får räcka med text. Nu ska jag titta på Ernst, kram!

3 kommentarer:

promenader på landet sa...

Hej goa bloggvän! Vad kul att höra från dig! Härligt att du kan njuta av sommaren och skönt att höra att du kämpar på och håller modet uppe! Tänker på dig och skickar många kramar! / Maria

Susi sa...

Underbart att ställa till med tårtkalas bara så där och vad gott det lät. Kram från Sus

Anonym sa...

Hör att du är tillbaka till ditt bakande igen! Härligt.

Må väl och sköt om dig.
Kram Eva-Mari