onsdag 16 september 2009

Mittiveckan


Hjälp vad dagarna rullar på! Jobba,jobba, läsa läxor med barnen ,laga mat, diska ,städa, umgås och njuta av fint väder. Fullt upp med andra ord. Här kommer lite bilder från i lördags då vi bjöd goda vänner på mat och dryck :-)








Beklagar bildkvalitén, fotade in i kylskåpet ;-D Vi åt Broccoli och feta ost paj, Kräft och cantadou paj, nybakat bröd, sallad, Cheesecake med lingonspegel och Leilas kladdmuffins. Smakade gott med vitt vin till och trevligt sällskap!

Nu måste jag hinna se Idol innan det är dags att natta barn och mig själv! Kram o puss!

7 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket gott. Kul att få umgås med vänner. Det blir lätt alldeles för mycket speciellt så här i början av terminen.

Ha det bra!
Kram Ullis

Inas sa...

Hej Vännen! Tack för titten... Ja, Visst var armbanden fina å fint namn... Ser att du också haft besök. Visst är det härligt med vänner och go mat. Ha en fortsatt trevlig helg goa kramar Ina

Lyktor och Tyg sa...

TAck för uppmuntran!
Vad smaskigt ni åt, pajen lät väldigt god.
kram Kristina

Sjabbig men chic sa...

Och jag vill önska dig en supersöndag!

kram Lisa

♥ Fyra årstider sa...

Oj vad detta såg gott ut.
Kram Lotta

Unknown sa...

Va mycket gott du bullar upp för oss bloggare här :-)Mmmm, så sugen jag blir.Låter som ni hade det riktigt trevligt./Karin

Tiol sa...

Hej! Å vad frestande med chokladtryffelkakan, kan du dela med dig av receptet? Kanske skriva det i din blogg? Det skull verkligen vara gött med en sådan kaka, ÄR en stor fantast av kladdkakor i många former.Tyvärr fastnar de lätt på magen, så man får inte alltid äta så mycket, men en liten bit går ju alltid bra.

Ha det så gott.
Ta hand om dej.
kram//TINA