söndag 24 januari 2010

Söndag


Så har ännu en vecka gått, det är fullt upp som vanligt och bloggandet får ligga på is. Synd för det är så kul att kika runt på andras sidor, men väldigt tidskrävande, för aldrig går klockan så fort som när man slösurfar!

Förra helgen tog vi en snabbfika vid vänerns kant, fy för den lede vad det blåste surt! Diva fick hoppa ner i ryggsäcken.

Den här helgen lyckades jag få med familjen på skid- och pulka åkning, lockade med saft och geléhallon ;-) De var riktigt duktiga, var nog inte så tråkigt ändå... Sedan fick vi besök av farfar och C. de hade med en spännande gåva. Vårlökar som jag ivrigt väntar på ska slå ut! Det ska bli kul att följa dem dag för dag :-) och känna vårens ankomst närma sig.

Ni kanske noterar pizzakartongerna i bakgrunden, man får ju inte vara för nitisk i dietandet ;-)
Inte nog med det, jag har bakat semlor också!


Gissa om de var goda, trots att kitchenaiden vispade grädden lite väl länge och hårt ;-D

Jag lovade kissen att visa en bild på honom också, han tycker att Diva tar lite för stor plats. Så här ser Lillen Carl Philip ut när han kråmar sig på matbordet.

Båda tjejerna fick feber och ont i kroppen av svininfluense sprutans andra dos. Skönt tyckte Diva som gärna höll dem sällskap i sängen ;-D Nej, nu väntar de på nattasagan så det är väl bäst att avsluta, ha det bra!
***

6 kommentarer:

Susanne Tonér sa...

Så väl de matchar varandra hunden och katten....

hönemor sa...

Hej du, va gott det ser ut i sängen, jag tror jag kommer och gör dom sällskap. Hur många semlor har du ätit? Kram O Puss.

Majas skafferi sa...

Hej! Borde inte du öppna café i stället ;)? Hade nog passat bra det,med alla läckra bullar, semlor och muffinsar mm..! Men det är nog slitigt..bäst att baka för husbehov!
Vilka fina husdjur ni har!
Ha det bra!

gulle hexan sa...

hejsan...:) du har alltid så härligt nybakat hemma hos dig:)
å vad gulliga dina husdjur är..

du borde bli konditor. eller minst sagt ha egen kondis..:O
kram

Sussi sa...

Så härligt med nybakat av både ditt och datt, det luktar gott ända hit! Inte spelar det nån roll att muffinsen smet ur formen lite, säkert lika goa ändå.
Vilken härlig vårlöks kruka du fick!
Diva och prins katten matchar varandra perfekt. Brukar de leka ihop? Vem av dem har sista ordet?
Här hemma är det vår gamla katt som bestämmer var skåpet ska stå.
Ha det bra i snöandet.
Kram Sussi

Ullis/Leva på landet sa...

Ser så skönt ut närdjuren myser. Går det bra med katten och hunden tillsammans. Kan tänka mig att det är katten som tycker att det är drygast med en ny medlem i huset. Verkar ha varit en mysig helg hemma hos er.

Kram Ullis