tisdag 10 mars 2009

Tisdag



Så här blev det uppe i tvrummet, och nu ska jag be om ursäkt för : smutsiga fönster, sladdar, uttorkade krukväxter, en miljon fjärrkontroller, damm i hörnen, bild tagen i mörkret m.m.....










Men jag är väldigt nöjd med gardinerna, gungstolen och de två blompedistalerna (som pappa tillverkat och som jag målat cremevita!). Nu fattas det bara något i fönstren...kanske några fina ljuslyktor. Vi skulle även behöva en till soffa, lite trångt när alla ser på tv och vi trängs i tvåsitts soffan! Ska nog köpa en trisslott och hoppas på storvinst :-)

***

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina blompedistaler och vita dessutom sååå snyggt.
Gardinerna blev ju toppen
och du nog skulle man vilja vinna lite pengar :)
kram lolla

Inas sa...

Det blev ju snyggt, och fina blompallar. Ja, nog skulle man vilja vinna lite pengar, men det är bra om man kan förnya gamla saker med att måla om dem. Kram Ina

Anonym sa...

Det är så typiskt oss kvinnor att be om ursäkt för allt. Så dumt! Vi slutar med det och inriktar oss på dina FINA och NYA gardiner.
Jättefint! :D

Ha en trevlig dag. :)

Mvh Lena

gamla skolan sa...

Åh ! Vilken underbar liten gungstol !! Så fint det har blivit ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Beas sa...

Du behöver inte ursäkta dig alls... du bor där och du trivs, det är det viktigaste. :-)

Lyktor och Tyg sa...

Fint vilka snygga pallar din pappa gjort.
Ja det kan vara mysigt att trängas lite men inte alltid. Barnen blir större å tar mer å mer plats.
kram Kristina

Katarina sa...

Guud, vilken gullig liten gungstol! Och vad fint det var i rummet. Strunt i torkade krukväxter, det är väl ingen människa som har det helt perfekt överallt och det är väl tur det. Trevligare med personliga hem som man ser att det faktiskt bor människor i. Ha det så bra!
/Katarina

Marie sa...

Jag såg det vackra - specielt de fina blompedistalerna.

Och att hoppas på en trissvinst tror jag vi är många som gör...men det finns ju alltid några småvinster runt oss, om vi tittar lite extra.