fredag 27 februari 2009

Sköna fredag!


Så var arbetsveckan slut för denna gången, vi hade bara ett barn idag så vi tog bilen till biblioteket. Man får passa på när tillfälle ges. Jobbar på en syskonavd. så för det mesta har vi fullt upp med 18 barn. Väl hemma kände jag ett behov av att fixa i fönstret på "kontoret". Hittade en rulle med målarduk som jag fått av någon släkting. Den fick bli en kort kappa i fönstret, vände baksidan inåt och då rullade den automatiskt upp sig i nederkanten.



Har precis kommit hem från restaurang besök. Jag och maken har ätit kina/tai- mat tillsammans, det var länge sedan sist :-) Vi borde kanske passat på och gått på bio också, men magen står rakt ut så soffan var mycket mer lockande. Snart börjar ju Let´s dance och Klovn så vi blir inte sysslolösa. Längtar efter tjejerna, men imorgon kommer de hem och då blir det liv i luckan igen!





Det här är min begonia med vita blommor, fick den av mamma förra sommaren så den har klarat sig bra över vintern! Kul när de klarar sig, men vad skräpigt det blir under tiden...





Ha en riktigt härlig fredagskväll!

***

5 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Vad fint du har gjort! Visst är det skönt med soffa och TV?!

Kram Lisa

Åsa sa...

Hej!

Vad vackert det blev i ditt fönster.

Ha en trevlig helg
Kram Åsa

Lallis - liv och leverne sa...

Mmm så fint:)
ha en fin helg.
kram Lallis

Mamma C sa...

Blev jättefint i fönstret. Thaimat är smaskens och det kan vara jätteskönt med en soffkväll. Efter en lång arbetsvecka.
Kram mamma C

Anonym sa...

Vilken trevlig blogg du har! Kommer säkert på besök snart igen!
Hälsningar,
Päivi